Önterülő ipari padló, önterülő padló, padlókiegyenlítő, padlopon, ultratop, design padló, duroflow..

Ezeken a neveken is ismerhetjük az egyik legegyszerűbb kopásálló felületképzési eljárást

A cementes és műgyanta alapú normál és gyorskötésű padlók öntése, rendkívül kézenfekvő és hatékony megoldás,  amikor pl. egy lakásfelújítás során felszedjük a parkettát, vagy padlószőnyeget, járólapot, stb… és helyére valami újat, divatosat szeretnénk.. Ilyenkor a végső járófelület képzése egy lépésben megoldható, nincs köztes rétegrend a járólap, parketta, vagy linoleum, stb alatt, hanem maga a nagy kopásállóságú padlókiegyenlítő anyag a végleges járófelület.

Ezek a cementes öntött padlók rétegvastagságukat tekintve, 6mm -12/15mm ig önthetőek, keménységük C20- C40 -ig terjed, ennek megfelelően kopás állóságuk az ipari padlókkal egyenrangú..

Általában jól szinezhetőek, vagy már szinezetten kaphatóak.. Pl. törtfehér, szürke, vörös kék, barnás, és antracit szinekben..

A padló aljzatának megfelel bármilyen szilárd, mozgásmentes padozat. Az Öntést követően a felület, amennyiben csiszolásra nem kerül sor, 12-24 óra múlva használatba is vehető mint végső járófelület..

Felhasználása egyre elterjedtebb éttermek, üzletek, diszkók, lakások, közületek, áruházak, bemutatótermek, üzemcsarnoko, és számtalan más funkciójú helyiség aljzatának kialakításánál.

Amennyiben a padlót szeretnénk valamilyen fényesebb felületté varázsolni, úgy annak felcsiszolásával polírozásával ez megoldható, akár külön színezett mintázat kialakításával …

 önterülő padlókiegyenlítő

 

padlódesign loft

padlopon

 

 

 

Vélemény
5
Sending
User Review
4.92 (12 votes)