Beton polírozás

Beton polírozás kivitelezése többféleképpen történhet. Legfontosabb feladat a meglévő felület állapotának felmérése és a csiszolási fázisok, szerszámok, segédanyagok, megfelelő kiválasztása és alkalmazása.  Nem minden betont érdemes – lehet polírozni.. Erősen sérült, gyenge felület betonok esetében néha gazdaságosabb bontani és újrabetonozni, vagy más módszerrel új réteget képezni a meglévőn. A javítóanyagok szükkségszer használata ugyanis, látszó felületen ugyanúgy kiadja a foltokat, hibákat, hiszen ugyanolyan színt, struktúrát keverni mint a meglévő alap, – Lehetetlen !

A lejobb aljzat polírozás végzéséhez a kéregerősített és szakértelemmel simára tárcsázott felület. Az esetek 50%ban kb. a betárcsázás sem szokott túl jól sikerülni, hepehupás, lyukakkal tarkított felületet kapunk. Ebben az esetben az alap polírozási fázisok legalább 3 fázissal bővülnek : – síkcsiszolás, – felület javítás, – átcsiszolás.

Majd indulhat a lithium silikát kezelés és a 3, esetenként  fázisból álló polírozás, igényszerint végső impregnálással.

Videónk egy raktár – garázs impregnáló kezelés előtti polírozási fázisát mutatja . A képen jól látszik, hogy mennyire mintás a felület, ami elvesztette homogenitását, hiszen jelentős fél – 1cm eltéréseket kellett lecsiszolnunk és a hibákat javítanunk a polírozást és lithium kezelést megelőzően. A végfelület a polírozások fázisával és a polírozóanyagtól függően lesz fényes vagy opálfényű, esetleg tükörfényes.  Az általunk haszált záró polírozóanyag fényességtől függetlenül csúszásmentes felületet biztosít!!

Megrendeléseiket várjuk, a 06705384949 telefonszámon, vagy az „info@padlocsiszolas.hu” email címre.

További videók: