Betoncsiszolás vagy padlóburkolás

Magyarországon és a világ legtöbb táján egyszerüsége, variálhatósága és hosszan megőrizhető állapota miatt a padlóburkolást használják a legtöbben járófelület kialakításra. Előnye hogy univerzálisan szinte bárhol elkészíthető, a szakosodott kivitelezők a jelenlegi alapanyagokból rendkívül gyorsan le tudnak padlólapozni egy felületet.

Van azonban újabb és olcsóbb megoldás végleges járófelület kialakítására .- ez a BETONCSISZOLÁS!

burkolás helyett betoncsiszolás

A csiszolással készülő  betonpadló előfeltétele – amennyiben szép végeredményt várunk el, –  megfelelő minőségű betonaljzat. Javasolt  szilárdsági értéke C20. Az ez alatti minőségben készülő padlók is elkészíthetők végleges járófelületként, de valamivel nagyobb költség árán a szükséges betonkeményitő és a javitóanyagok felhasználása miatt.

betoncsiszolásA Csiszolt beton, lakásba is kiváló választás.

Padlólap felületekkel szemben a csiszolt beton gyorsan elkészithető és olcsó választás. Használati értékét tekintve azonban egyenértékű lehet amenniben a kiindulási betonaljzat minősége megfelelő.

További részletekért, tájékoztatásért, konkrét árajánlatért kérjük lépjen kapcsolatba velünk, a 06204939021 telefonszámon. vagy emaiben : padlocsiszolas.hu/kapcsolat címen.