Betoncsiszolás loft stílusban

A betoncsiszolás során létrehozható felületek egyik legkedveltebb stílusa a Loft, vagy minimál elnevezéssel illetett hatású padlófelület.   Fontos kitétel az ilyen padló készítéséhez, hogy a betonpadló felületét és a rászórt premix adalékot mindenképpen simára kell tárcsázni. Ez az egyetlen technika garantálja azt a síkpontosságot ami a későbbiekben a betoncsiszolás során lehetővé teszi a megfelelő szerszámok használatát, és az optikailag megfelelően sík felület létrehozását anélkül hogy a felületben megbúvó kavicsok felszínre kerülnének.

 

beton polirozásbetoncsiszolás sarokcsiszolóval

Ez a csiszolási stílus és megjelenés általánosságban elmondható hogy a leginkább költségkimélő. A folyamat során optimálisan ilyenkor használjuk a legkevesebb szerszámsort, ennek megfelelően tehát a legkisebb a munka és a kopásdíj költsége.  A kivitelezést – általános használatú felületek esetében – minden esetben egy felületzáró impregnálással vagy kombinált lithiumos kezeléssel zárjuk.  A lithium szilikátos oldattal történő végső kezelés kopásállóságot és szennyező anyagokkal szembeni ellenállást rendkívüli mértékben megnöveli.

Ipari használatú padlófelületek esetében azonban elsősorban oldószeres impregnáló anyagokat alkalmazunk.

Ez a költséghatékony csiszolási technika alkalmas megkopott elkoszolódott ipari padlók felületének felújitására is, illetve kül és beltéri műkőpadlók, esztrich betonok felújitására, esztétikus végeredmény kialakítására.

— és ahol a beton minősége, kialakítása nem engedi , :

Loft design padló kialakítására ajánlani tudunk még egész vékony ECOBETON MICROBOND felületképzési móódszereket, melyek rendkívül esztétikusak és időtállóak !

Érdeklődés esetén kérjük hívjon  06204939021 telefonszámon vagy hagyjon üzenetet kapcsolatfelvételi ürlapon.