Betoncsiszolás loft stílusban

A betoncsiszolás során létrehozható felületek egyik legkedveltebb stílusa a Loft, vagy minimál elnevezéssel illetett hatású padlófelület.  Fontos kitétel az ilyen padló készítéséhez, hogy a betonpadló felületét és a rászórt premix adalékot mindenképpen simára kell tárcsázni. Ez az egyetlen olyan technika amely garantálja azt a síkpontosságot! Ez feltétele annak hogy későbbiekben a betoncsiszolás során megfelelő szerszámok használatával az optikailag megfelelően sík felület létrehozását anélkül hogy a felületben megbúvó kavicsok felszínre kerülnének.

beton polirozásbetoncsiszolás sarokcsiszolóval

Ez a csiszolási stílus és megjelenés általánosságban elmondható hogy a leginkább költségkimélő. A folyamat során optimálisan ilyenkor van szükség a legkevesebb szerszámsor használatára. Arányosan ennek megfelelően tehát a többi csiszolási módszerhez képest itt legkisebb a munka és a kopásdíj költség.  A kivitelezést – általános használatú felületek esetében – minden esetben egy felületzáró impregnálással vagy kombinált lithiumos kezeléssel zárjuk.  A lithium szilikátos oldattal történő végső kezelés kopásállóságot és szennyező anyagokkal szembeni ellenállást rendkívüli mértékben megnöveli.

Üzemekben használatos padlófelületek esetében azonban elsősorban oldószeres impregnáló anyagokat alkalmazunk.

Ez a költséghatékony betoncsiszolás technika alkalmas megkopott elkoszolódott ipari padlók felületének felújitására is, illetve kül és beltéri műkőpadlók, esztrich betonok felújitására, esztétikus végeredmény kialakítására.

— és ahol a beton minősége, kialakítása nem engedi a betoncsiszolás alkalmazását, van alternatívánk :

Loft design padló kialakítására ajánlani tudjuk még  1-3mm rétegvastagságban Techsol felületképzési módszereket, melyek nagy kopásállóságuk mellett rendkívül esztétikusak és időtállóak !

Érdeklődés esetén kérjük hívjon  06204939021 telefonszámon vagy hagyjon üzenetet kapcsolatfelvételi ürlapon.

  • elégedettség
Sending
User Review
5 (36 votes)